Guest

     Acest site este creat pentru un om a carui idei si observatii si-au pus amprenta in mod semnificativ asupra vietii multor oameni si se adreseaza tuturor acelora care nu au incetat sa caute, care dincolo de viata  cotidiana simt ca mai exista si altceva, tuturor acelora care cauta un inteles vietii lor si care cred in dezvoltare personala, in evolutie si in sansa omului de a deveni mai bun. Din observatiile noastre si din experienta pe care am acumulat-o, din contactele cu numerosi oameni pe care i-am intalnit de a lungul anilor, am ajuns la concluzia ca toate aceste idei si experiente acumulate se impletesc asa de bine incat putem spune ca tot ce a incercat sa transmita acest om s-ar putea sa fie adevarat.
      Este un loc care nu ofera raspunsuri, dar indiciile pe care le ofera, pot conduce la o aprofundare mai amanuntita a realitatii din jurul noastru si sa dea un alt inteles vietii in care traim.
      Daca aveti intrebari sau nu sunteti de acord cu ceea ce se spune aici, daca aveti
nelamuriri sau vreti sa intelegeti mai bine cele scrise, orice sugestie e binevenita.

2 comentarii:

Adina Amironesei spunea...

Felicitari pentru site!
Deoarece contine informatii interesante, l-am adaugat pe portalul Universul Cunoasterii la sectiunea "Spiritualitate/Evolutie/Cunoastere" (coloana din stanga):
http://universul-cunoasterii.blogspot.com/
Motivatia infiintarii portalului se gaseste in subsolul paginii acestuia.
Va rog sa adaugati si dumneavoastra banner-ul portalului al carui cod il gasiti (sub banner) afisat in coloana din dreapta jos.
Va multumesc anticipat si va doresc succes in tot ceea ce faceti!

ermitajmalin spunea...

"În cele mai vechi timpuri, un ashram - ceea ce înseamnă retragerea- a fost un loc în care oamenii veneau pentru a aduna energiile lor de a trăi şi pentru a studia în profunzime aspectele religioase ale vieţii. In zilele noastre, asemenea locuri au, in general, un fel de lider ... Cultul personalităţii nu are loc aici. Este un loc care ar trebui să provoace trezirea inteleigentei care vine odată cu compasiune şi iubire ... Acest loc trebuie să fie foarte frumos, cu copaci, păsări şi liniştite. Frumusetea, liniştea exterioara si tacerea poate afecta liniştea interioara "
(de la discuţiile cu Krishnamurti despre Brockwood Center)

Bravo pentru site-ul Dvs
Daca treceti a zi prin judetul Bistrita-Nasaud, sunteti bineveniti la ermitaj din Malin (linga Beclean)
www.ermitajpermaculture.blogspot.com
Philippe

Trimiteți un comentariu